Hotel het Readthuys

Vorstelijk genieten in de buurt van grote steden
Adres:
Markt 2
4695 CE Sint Maartensdijk


Trouwen in Het Raedthuys
Jullie komen in jullie trouwauto aangereden en parkeren op het voorplein. Jullie gasten staan jullie al op te wachten en samen lopen jullie via onze rode loper naar binnen. Jullie gasten betreden via de originele houten trap onze oude Raadzaal, waar de huwelijksceremonie zal plaatsvinden. Dit kan zomaar het begin zijn van jullie bruiloft in het Raedthuys! Het Raedthuys is de ultieme trouwlocatie, gelegen in het centrum van het heerlijk rustige dorpje Sint-Maartensdijk. Het voormalig gemeentehuis uit 1628 straalt een en al rust en karakter uit en de sfeer uit vorige eeuwen is nog steeds te proeven.

Vier jullie hele dag op één locatie
Van bruidsmake-up tot fotoshoot, van ja-woord tot receptie en van diner tot feestavond, jullie huwelijksdag kan van het begin tot einde plaatsvinden in het Raedthuys. Dat scheelt natuurlijk een hoop reistijd, maar ook veel stress. Jullie sluiten jullie “Dag van je Leven” natuurlijk af in onze bruidssuite. Bovendien kunnen jullie gasten ook nog overnachten in ons hotel.

Het bruidspaar staat centraal
Vanaf het eerste gesprek, staat het bruidspaar centraal. We beginnen met een rondleiding, vervolgens bespreken we al jullie wensen en onze mogelijkheden. We maken een dagprogramma, zodat jullie precies weten hoe jullie dag er uit komt te zien. Natuurlijk ontvangen jullie vervolgens onze offerte. Bovendien zorgen wij ervoor dat jullie steeds dezelfde contactpersoon hebben, deze zal ook op jullie grote dag aanwezig zijn, om de dag vlekkeloos te laten verlopen.
Meer informatie

Sieraden algemeen