Landgoed den Vossenbosch

Trouwen kun je tegenwoordig bijna overal en op bijna iedere dag. Maar wil je er echt een buitengewoon bijzondere, maar vooral een onvergetelijke dag van maken, dan vier je je huwelijksfeest op het Vossenbosch.
Adres:
Oude Zwolseweg 3
7645 AZ Hoge Hexel


Trouwen kun je tegenwoordig bijna overal en op bijna iedere dag. Maar wil je er echt een buitengewoon bijzondere, maar vooral een onvergetelijke dag van maken, dan vier je je huwelijksfeest op het Vossenbosch

Het schitterende en unieke landgoed leent zich als geen ander voor een exclusief huwelijksfeest. Via de lange oprijlaan en met onze exclusieve Rolls-Royce, kom je aan bij het landhuis, waarachter zich een prachtige, grote tuin bevindt. De tuin leent zich niet alleen uitstekend voor prachtige foto’s, maar je kunt er voor iedere gelegenheid wel een plek vinden. Klein en knus of groot en uitbundig. Van gezellig dineren aan lange tafels of het uitserveren van heerlijke culinaire hapjes, tot het plaatsen van een heuse zweefmolen of een compleet muziekpodium in de schitterende tuin. We boeken de band er ook bij, natuurlijk.

Wil je overnachten in ons koetshuis met sauna, zwembad en uiteraard de volgende ochtend een champagne ontbijt? Dat kan natuurlijk, samen buitengewoon genieten. En wil je ook je gasten laten overnachten? Zelfs dat is mogelijk.

Meer informatie

Sieraden algemeen