Sri Lankaase bruiloft

Een sprookjeshuwelijk in het buitenland, tegenwoordig schijnt het steeds normaler te worden. Met name Sri Lanka is een veel genoemde droomlocatie onder de bruidsparen. En dit is natuurlijk wel begrijpelijk. De mooie tropische natuur in combinatie met een even zo mooie cultuur is het decor voor een droombruiloft.
Zoals je waarschijnlijk wel zult begrijpen hangt er een behoorlijk prijskaartje aan een bruiloft op Sri Lanka. Daarnaast komt er nogal het een en ander bij kijken om een bruiloft in het buitenland te organiseren. Niet gek dus dat bruidsparen hiervan afzien en toch maar kiezen voor een normale bruiloft in eigen land.
Maar wie om bovenstaande redenen af ziet van een bruiloft op Sri Lanka zou kunnen overwegen om de bruiloft gewoon in Nederland te houden maar dan toch op de Sri Lankaanse stijl. Dit zal natuurlijk de nodige voorbereiding kosten maar dan wordt de bruiloft zonder meer een zeer uniek feest.
Om te beginnen moet de bruiloft natuurlijk het juiste decor hebben. Sri Lanka wordt ook wel “ de parel van de Indische oceaan” genoemd en dit zie je terug in de witte stranden en palmbomen die het decor vormen voor de bruiloft. Wil je dus in Sri Lankaanse stijl trouwen dan is een ceremonie op het strand natuurlijk een vereiste. Je zou het dan aan kunnen kleden met verschillende tropische planten en bomen.

Trouw tips